Szereplők


Arielle
Schropshire
Csendes, visszahúzódó, jó megfigyelő. Nem szereti, ha mindenki rá figyel. Anthony a legjobb (és egyetlen) barátja. Egy nővére van, aki színésznő, és Arielle szerint a szülei sokkal jobban szeretik a nővérét, mint őt, akire sosem lehetnek büszkék, mert semmiben sem jó. Titokban szerelmes a suli egyik nagymenőjébe, Mattbe, és fél Seth-től, a gyerekkori barátjától.

Christine
Hartright
Vagány, lázadó lány, aki sosem fél önmagát adni. Gabrielle-lel legjobb barátok, bár szokszor versengenek. Szerelmes Seth-be, mert úgy gondolja, a fiú pont olyan, mint ő, így könnyen megértheti, mikor min megy keresztül. Mattel nem túl jó a kapcsolatuk, amit Gabrielle azzal magyaráz, hogy túl különbözőek.

Gabrielle
Dresden
A felszínen kedves és szép lány, aki mindenkivel jóban van, és Mattel jár, ők az iskola álompárja. Azonban igazából nem szerelmes a fiúba, csupán a megszokás miatt maradt vele, és titokban meg is csalja a legjobb barátjával. Fontos neki, hogy mit gondolnak róla, és elvárja, hogy mindenben ő legyen a legjobb.

Seth
Coleman
Nyers modorú, gyakran bajba kerülő fiú, akit a lányok imádnak, ő pedig ki is használja ezt. Féltékeny a legjobb barátjára, Matt-re, akinek tökéletes az élete, ezért elhatározza, hogy bizonyításképpen elcsábítja a barátnőjét. Befolyásos családja van, akik állandóan korlátozzák, és elvárják tőle, hogy mintadiákként viselkedjen. Arielle-lel régen jó barátok voltak, de mára már nem emlékszik a lányra.

Matthew
Martinez
Mindenki kedvence, jól sportol, okos, jóképű és nem fél kimondani a véleményét. A legjobb barátjával, Seth-tel ellentétben hisz a szerelemben, és komolyan veszi a kapcsolatát Gabrielle-lel. Ért a számítógépekhez, szinte bármit fel tud törni. Emellett sportol is (foci), és a tanulást is komolyan veszi. Valójában viszont elege van a tökéletességből, és hogy mindenki olyan sokat vár el tőle, és ezen változtatni szeretne.

Anthony
Kichings
Anthony azon kevesek közé tartozik, akik nem játsszák meg magukat - legalábbis eleinte. Fülig szerelmes Gabrielle-be, és ezt bárkinek örömmel hangoztatja, kivéve a kiszemelt lánynak. Okos, szinte minden tantárgy iránt érdeklődik. Hajlamos elfeledkezni a beszélgetőpartneréről, és olyan témákról beszélni, ami mást nem érdekel. Arielle legjobb barátja, Seth-et pedig a példaképének tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése